Vill du jobba med oss på Royale? Se nedan om det finns några lediga tjänster.

Vi söker både extrapersonal och heltidsanställda.

Maila in din ansökan med CV och personligt brev till jobb@royalevasteras.se. Märk mailet med ”Servering”, ”Runner”, ”Bartender” eller ”Kock”.
Välkommen med din ansökan!
Urval sker löpande så vänta inte med att söka!

Serveringspersonal

Vi söker dig med god erfarenhet i restaurang. Du sätter väldigt stort värde på service och värdskap. Du ska vara flexibel, självgående, engagerad, kreativ och serviceinriktad. Du har alltid gästen i fokus.

Runners/Roddare

Du är bartenderns medhjälpare. Du hjälper till att förbereda och stänga baren. Du plockar undan glas och flaskor från borden och håller rent och snyggt i lokalen. Du ska ha ett högt tempo, vara trevlig och ha en stor dos vilja och engagemang. Resten lär du dig på plats.

Bartenders

Vi ser gärna att du har minst två års relevant erfarenhet, men störst vikt lägger vi på omhändertagande av våra gäster, din personlighet, din förmåga att arbeta i ett högt tempo samt att samarbeta med dina kolleger, då det här är ett lagarbete.

Kockar

Vi söker dig som har god erfarenhet av olika typer av matlagning. Vi söker dig som är ansvarstagande, prestigelös och som förstår att matlagning är en lagidrott. Vi ger dig ansvar, delaktighet och en möjlighet att jobba med kul råvaror i ett bra gäng.