Välkomna till Royale nightclub!

Royale är en självklar nöjesplats med ett varierat utbud av livemusik, klubb-djs och events. Här möts musik, dans, hazard, show och cocktails i en magisk mix. Vid större sällskap rekommenderar vi drinkbord för att uppleva Royale på bästa sätt. Välkomna att skicka en förfrågan om drinkbord. Sätt guldkant på din utekväll.


Välj något av våra drinkpaket eller skräddarsy ditt eget paket för den optimala upplevelsen av Royale. Perfekt till födelsedagsfirande, jubileum, svensexa/möhippa eller bara den perfekta utekvällen.
Pssst. har ni sett vårt Eiffeltorn?

Är ni fler än 10  personer eller har andra frågor är ni välkomna att ringa oss på 021-141495 eller maila oss på
boka@royalevasteras.se.
Fredagar: rekommenderad ålder 21 år
Lördagar: rekommenderad ålder 23 år
Vårdad klädsel

LE BALCON - FESTVÅNINGEN

Vi hjälper dig med ditt festarrangemang från start till mål.
Nu kan du nyttja vår festvåning på vår balkong med egen bar för uppemot 60-70 gäster med egen värd/värdinna och bartender. Här kan du boka firmafester, banketter, födelsedagar, mingel, svensexa, möhippa, kickoffer med mera. Allt från att ha en tidig kväll med förfest till att kunna abonnera hela kvällen för slutet sällskap. På balkongen anpassar vi festen efter dina behov och ser till att just din fest blir en succe. Vi har ett gott kontaktnät med artister, dj’s, standup-komiker med mera.

EIFFELTORNET

Om inte du kan ta dig till Eiffeltornet får Eiffeltornet komma till dig. Vi serverar dig den unika upplevelsen med vårt Champagne-Eiffeltorn. Perfekt till födelsedagen, svensexan, möhippan, ja vad du vill.

Våra nya drinkpaket kommer inom kort! Tillsvidare kan ni skräddarsy egna paket, maila: boka@royalevasteras.se eller ring 021-141495.